Tahdotaan Parempi Muisti

Se on kyllä tuskaa, kun on sama pää kesät talvet. Unohtelen asioita päivittäin. Varmaan puolet mun lauseista alkaa “ai niin, unohdin…”. Ei hyvä. Tänään unohdin aamulla ensin ottaa mukaani aamukahvin, tämän huomasin tosin heti matkalla autolle mutten jaksanut palata hakemaan. Sitten iltapäivälla kahvitauolla tajusin unohtaneeni myös välipalan jääkaappiin, eli ei välipalaa. Kello 15 tein lähtöä kotiin ja kerrankin muistin jotakin. Nimittäin, etten ole ladannut bussikorttiin rahaa. Great. Löysin kuitenkin käteistä sen verran, että pääsen bussilla kotiin. Kävelen kohti pysäkkiä ja huomaan unohtaneeni kotiavaimet!!! T jäi ylitöihin, joten vaihtoehdot oli lähinnä 1) palata töihin, 2) mennä salille tai 3) pyytää huoltomies avaamaan ovea.

muisti

No jos huonoa niin jotain hyvääkin avaimien unohtamisessa. Sillä valitsin vaihtoehdon kaksi ja menin salille. Tulipahan tehtyä pitkästä aikaa ihan mukava treeni! Päätin, että haluan pystyä kävelemään viikonloppuna, joten vuorossa oli rinta-ojentajatreeniä. Tein seuraavanlaisen setin:

Lämmittely crossarilla ja kepin kanssa venkoilua
Penkki 3 x 10 (tanko, +5kg, +5kg)
Vinopenkki KP 3 x 8 (6kg)
Flyersit kässäreillä 3 x 10 (5kg)
Dippi omalla painolla 3 x maksimi (8, 6, 5)
Ranskalainen punnerrus KP 3 x 8 (6kg)
Ojentajat taljassa 3 x 8-10 (10,5kg)

Oon kyllä niin heikko. Mutta jokainen on joskus aloittanut, joten näillä mennään! Niin myös se poika, joka tänään jäi penkissä tangon alle. Ehkä vuoden päästä se penkkaa jo omalla painollaan. Hyvä treeni, hyvä mieli. Nyt istun työkoneen äärellä tappamassa aikaa (eli luen askartelublogeja, oon _niin_ hurahtanut!) ja odottelen, että T pääsee töistä kotiin. Illan ohjelmassa on tex mex ruokaa ja jälkkäriksi eilen tehtyä juustokakkua, tällä kertaa testissä turkinpippuri-valkosuklaaversio. Lupasin tehdä uuden vuoden illan istujaisiin jälkiruuan, joten pitihän sitä testata ensin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *