Vinkkejä musteiden kanssa

Apua, nyt tarttis apua ja kovasti! Yritin tuossa äskön printata yhtä asiakirjaa, joka pitäs ensi viikon aikana saada postitettua asiakkaalle. Kuitenkin tulostin valitteli, että tulostimen muste on lopussa, ja ei anna printata mitään.

Yritin katella googlella noita musteita, mutta noihan on ihan hirveän monimutkaisia. Haluan siis vaan jonkun mustekasetin mun tulostimeen, mutta mistä mä oikein nään mikä se malli on, ja mikä muste siihen sopii? Tietty tää tapahtuu juuri silloin, kun tuo mieskin on ihan muualla, ja tulee vasta viikonloppuna takaisin. Sitten alkaisi olla kiire jo ostaa toi muste!

Yritin katella tietoa edullisista mustekaseteista, ja tollanen sivu pompsahti eteen. Kellään mitään tietoa tuosta, onko luotettava ja hyvää infoa. Ite en siis ymmärrä näistä tulostinmusteista hölkäsen pöläystä, joten tarviin teidän lukijoiden neuvoja todella kipeesti.

tulostin
Tämmönen printteri meillä siis on täällä

Siis kyllä toi vaikuttaa ihan järkevältä infolta, mutta mulle nyt voisi sanoa että tarviin mustekalan mustetta printteriin, ja varmaa uskoisin sen 😀 Joskus sitä kyllä katuu sitä, ettei oo ikinä oikein opetellut tota elektroniikkaa kunnolla käyttämään. Aina oon vaan luottanut, että jos joku ongelma tulee, niin joku on paikalla mua auttamassa. Sit ku se hätä oikeasti tulee, niin tietty kaikki läheisimmät apulaiset on muualla.

Tän takia joudunkin kääntymään nyt teidän puoleenne. Mun tietotaidot ja muu osaaminen rajoittuu kyllä tässä suhteessa ton iPadin näpyttelyyn ja just ja just tänne kirjoitteluun. Onneksi osaan sentään tätä käyttää nykyään aika hyvin, tosin piti mun aluksi pyytää vahvaa opastusta, ennen kuin tästäkään tuli mitään.

Muistan kun yritin tota ulkonäköä vähän muokata, ja tein jotakin että koko sivusto meni alas. En päässyt ollenkaan sivuille takas, vaan valitti suoraan että tää WordPress asennus oli pilalla, ja sitä teemaa minkä halusin ei löytynyt ollenkaan. Täyty laittaa toi Panu sitä sitten korjaamaan, ja se ei työpäivän jälkeen ollut mikään kaikkein iloisin korjausmies. No se onneksi sai aika nopeesti tän toimimaan, mut sen jälkeen en oo uskaltanut säätää ton ulkoasun kanssa. Sen takia se on siis jäänyt hieman tollaiseksi, sanotaanko simppeliksi 😀

Toi tulostin on muutenkin ehkä yksi ärsyttävimmistä laitteista. Aina se keksii jotakin valittamista, tai ainakin liian usein. Paperi on lopussa, paperi on tukossa, muste on lopussa, tukos sisällä. Aina vali vali vali, koko ajan valitusta. Ärsyynnyn taas uudestaan tässä kun ajattelen koko asiaa. Miten voi vielä tänä päivänäkin olla niin vaikeita ja huonoja noi tulostimet, kun kaikki muu tekniikka rupee olee jo niin hyvää. Noi on niinkuin jäänyt jonnekkin 10 vuoden takaiselle tasolle!

Esimerkiksi jos Apple tekisin printterin, niin se olisi varmaan ihan loistava. Ne sentään osaa panostaa siihen käyttäjäystävällisyyteenkin, eikä oleta että kaikki on jotain nörttejä, jotka osaa käyttää kaikkee ihmeellistä ja tyyliin koodata niihin käskyjä. Me tavalliset pulliaisetkin tarvitaan joku tulostin, jota on helppo käyttää, ja jonka musteen voi vaihtaa tosta vaan. Ite ainakin ostaisin heti.

Mutta niin, laittakaa mulle vinkkejä ja ohjeita, jos ite ymmärrätte jotain noista tulostimista ja mustekaseteista. Hepreaa mulle, mutta kai nyt joku teistä noikin osaa. Ootte aina niin viisaita, ette te muuten tätä lukisi. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *