Uudet silmälasit ja menoksi

Kaikilla on se jokin, mitä on niin ihana ostella. Miehelläni se tuntuu olevan erilaiset autot ja telkkarit, eräällä kaverillani se on vaatteet, mutta minulla eräs lempiasioista mitä joskus saa ostaa on silmälasit ja aurinkolasit. Ne ovat kuitenkin sen verran kalliitta, jos haluaa vähänkään laadukkaampaa, että niitä ei viitti aivan koko ajan olla ostelemassa. Ei sitä nyt ihan niin porhoja sentään olla, valitettavasti 😀

silmälaseja
Ketä kiinnostaa vaatteet, kun voi ostella silmälaseja :=)

No nyt pääsin niitä taas ostelee. Jiipppiii!

Mieheni antoi minulle mitä parhaan joululahjan. Hän tietää kuinka paljon nautin siitä silmälasien shoppailusta ja vertailusta, jonka takia hän ei ostanut minulle suoraan uusia rillejä, vaan sanoi että saisin itse katsella rauhassa jonkin sopivan mallin, ja hän sitten maksaisi sen. Oi että miten ihana lahja, kyllä täytyy sanoa että tuo miekkonen tuntee mut niin hyvin että tässä ihan alkaa liikuttua taas uudestaan.

Alunperin meillä oli tarkoitus mennä yhdessä tuonne Jumboon shoppailee noita laseja, kun siellä on yksi sellainen silmälasikauppa joka on hyvin tuttu ja lähellä sydäntäni. Kuitenkin, eräs tylsä tiistai-ilta innostuin sitten surffailemaan netissä kun en muutakaan keksinyt, ja no, päädyin kattelee noita silmälasikauppoja, joita on aika monia netissäkin.

No siinä sitä aikaa sitten vierähtikin aika kovasti, ja kun tuo miekkonen palasi tennistunnilta takaisin kotiin, sanoin että haluan tilata nää lasit. En kerro vielä tässä vaiheessa teille lukijoille, mitä laseja tarkoitan, vaan laitan sitten kuvat kunnolla kun se oikeasti tulee tänne. Me nimittäin tilattiin ne samantien!

Ai että, toi oli kyllä pelottavan helppoa ja mukavaa. Ainoa mitä tuolla oikein tarvitsi tietää oli noita mittoja ja vahvuuksia, jotka on tosi helppo selvittää jos on optikolta hakenut sen todistuksen, tai sitten jos on edelliset lasit joita voi vähän mittailla ja niiden mukaan ostella. Tosi helppoa muuten, valitsee vain haluamansa kehykset, niihin ne linssit mitä haluaa, ja sitten valitsee valikosta noi arvot mitä noi mittaukset antaa.

That’s it! Ja sitten lähtee kohta, mulla 2 päivän kuluttua kun oli varastossa jo valmiina, linssit tulemaan kotia päin. Toivottavasti tulisi jo huomenna, ettei tarvitsisi koko viikonloppua noita venailla. Oon kuin uutta joulua viettämässä, tai no odotan näitä melkein enemmän kuin mitään joululahjaa. Hah.

Toivottavasti sopii ja näyttää hyvältä mun päässä. Saatte sitten olla tuomareita, kun laitan tänne kuvan siitä toivottavasti jo ensi viikon alussa. Tai sitten ne on ihan kauheat ja olen kuin tätä lupausta ei olisi ikinä tapahtunut. Peukut ristiin, eiku siis sormet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *