Viime sunnuntai ihana rentoilu

Aaah. Ei voisi rennompaa sunnuntaita viettää mitä toissapäivänä vietettiin. Parasta! Aamulla heräilin lämpimästä kainalosta siihen, että aurinko paistaa silmiini. Lauantaisen migreenikohtauksen kourissa en päässyt nauttimaan tuosta ihanasta taivaalla loistavasta pallukasta. Kyllä sitä olen kaivannutkin! T:n rakkaudella keittämien aamukahvien jälkeen vetästiin talvivaatetus päälle ja paineltiin äänestyspaikalle.

Äänestämisen jälkeen kokkailin home-made brunssin, tosin T keitti jälleen kahvit, koska se on hänen bravuurinsa meidän yhteisessä keittiössä 😉 Brunssiin kuului kolmenlaisia croissantteja; vuohenjuusto-basilika-tomaatti, cheddar-parmankinkku ja kovin perinteinen oltermanni. Omasta mielestä paras oli tuo vuohenjuustoversio. Hedelmälautaselta löytyi kiiviä, omenaa, appelsiinia ja kirsikka-ananaksia. Lisäksi hieman lämmintä ruokaa, eli munakokkelia ja pekonia. Veljeni dissasi Facebookissa brunssini (luultavasi kateellisuuttaan) feikkiaamiaiseksi, kun olin ottanut croissant-taikinan purkista enkä tarjonnut tuorepuristettua appelsiinimehua. Olisi mielenkiintoista nähdä hänen poikamiesboxin aamiainen 😀

Brunssi ei kauan ehtinyt vatsassani sulamaan, sillä olin sopinut treffit ystäväni R:n kanssa Flamingoon. Ja kyllähän sitä tuli lilluttua vedessä, melkein täyden ajan eli neljä tuntia. Lämminvesiallas oli 37°c ja tuntui aivan mielettömän hyvältä tässä pakkasessa. Eikä huonoksi kakkoseksi jäänyt mineraaliallas, jonka lämpötila oli 34°c. Suolainen vesi tekee erittäin hyvää atooppiselle iholle, joten vietimme mineraalialtaassa tunnin jos toisenkin. Altaassa voi kuunnella myös musiikkia veden alla, tämä on mukava extra heille, jotka osaavat/voivat kellua. Itse en näköjään enää osannut ja korvatkin imaisivat aimo annokset suolavettä sisäänsä. Lastentautia odotellessa! Muutenkin meitä hieman lapsetti ja kävimme laskemassa muutamat vesiliukumäet alas päivän aikana 🙂

Harmi, ettei Flamingo Spa ihan täysin odotuksiani täyttänyt, vaikka erittäin mukavan päivän siellä vietimmekin. Ensivaikutelma oli todella töykeä, asiakaspalvelusta ei juuri tiskillä oltu kuultu. Pukuhuoneisiin päästyämme ensimmäisenä huomioni kiinnittivät rikkinäiset pukukaapit sekä tyhjät kaljatölkit lattialla. Kello ei paljon ollut jälkeen iltapäivä yhden siinä vaiheessa… Onneksi suihkutilat olivat siistit ja allaspuolellakaan ei epäsiisteyttä osunut silmiini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *